VIDEO Succesul FCSB-ului a fost comentat până în Africa de Sud. Ce au scris jurnaliștii despre evoluția lui Siyaonga Ngezana

FCSB presa din africa de sud Siyabonga Ngezana titlu campioana Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 11:01
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 11:16

După o pauză de nouă ani, FCSB a câștigat titlul de campioană în România, iar presa din Africa de Sud a reacționat. 

FCSB a învins-o pe Farul Constanța, scor 2-1, victorie în urma căreia și-a asigurat matematic, poziția de lider, cu un avans considerabil față de urmăritoare. 

Unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv la acest succes, cu evoluții solide pe parcursul sezonului, a fost Siyaonga Ngezana, transferat în vara trecută din Africa de Sud, iar presa din țara natală nu a ignorat subiectul.

"Jucătorul crescut de Kaizer Chiefs a câștigat titlul de campion în România, ajutând echipa FCSB să cucerească primul trofeu după o pauză de nouă ani.

Siyaonga Ngezana a ajuns la FCSB la începutul sezonului, formație cu care are un contract pe cinci ani, iar de atunci nu s-a mai uitat înapoi. 

După câteva săptămâni mai dificile, de acomodare, Ngezana și-a asigurat postul de titular, după accidentarea lui Vlad Chiricheș. 

FCSB și-a asigurat titul de campioană cu trei meciuri înaintea încheierii sezonului, după ce a învins-o pe Farul Constanța, meci în care Ngezana a fost titular integralist. 

În cele 30 de meciuri în care a evoluat, 14 dintre acestea s-au încheiat fără gol primit", au scris jurnaliștii de la idiskitimes.co.za

Mihai Stoica a anunțat primul adversar al FCSB-ului

Oficialul FCSB a vorbit deja despre viitorul sezon al campioanei din Superliga României, explicând că a fost stabilit programul de pregătire, dar și primul adversar pe care îl vor întâlni în cantonament.

"Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiții. Cu CFR sunt convins că va fi un stadion arhiplin. Am o amintire de la meciul cu Brașov din 2013, dar acela a fost pistol cu apă. Avem timp să pregătim. Nu am discutat încă. Nu sunt superstițios, dar nu îmi place să vorbesc despre ceva ce nu s-a realizat încă.

Pe 14 iunie începem pregătirea, pe 16 iunie plecăm în cantonament în Olanda. Avem deja un meci cu Go Ahead Eagles, o echipă bună. Puteam să avem o altă partidă cu Alkmaar, dar ei voiau pe 22, noi jucăm primul meci pe 24 sau pe 25. Din punctul ăsta de vedere ne-am organizat", a spus Mihai Stoica, la finalul partidei cu Farul Constanța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!