O strada din Craiova va purta numele lui Balaci! Un oras intreg il plange pe 'Marele Blond'. Sunt MII de oameni pe stadion si pe strazile orasului

Craiova e in doliu. Azi, un oras intreg il va conduce pe Ilie Balaci pe ultimul drum.

Aurel Ticleanu, prieten si coleg al lui Balaci in Craiova Maxima, spune ca o strada din oras ii va purta numele lui Balaci.

"Ma bucur ca o strada ii va purta numele. Sunt mii de oameni pe stadion, mii de oameni prin oras care asteapta sa-i aduca un omagiu. Ilie Balaci a fost liderul echipei de la Craiova. El iesea ultimul pe teren ca sa se asigure ca toti suntem pe posturi de lupta, ne-a tras pe toti spre echipa nationala. N-a existat un prieten care sa-l roage ceva si el sa nu faca tot posibilul sa-l ajute", a spus Ticleanu la PRO X.

Fostul international a vorbit si despre starea lui Beldeanu, transportat ieri la spital direct de la priveghiul lui Balaci.

"Speram sa primim vesti bune de la spital. A ajuns intr-o stare destul de rea, acum situatia s-a stabilizat oarecum. Sper sa nu avem alte surprize. Ne ajunge asta cu Ilie!", a explicat Ticleanu.
 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ovidiu Tender, primul interviu după ieșirea din închisoare. Cum și-a construit imperiul din Africa
BRAT