Stoichita se gandeste din nou la OUON! Vezi fundasul surpriza anuntat de Becali!

Autor: Sport.ro
Luni 15 Februarie 2010, 10:11
Stoichita se gandeste din nou la OUON! Vezi fundasul surpriza anuntat de Becali!

PROSPORT / Cu sase zile inainte de startul returului, Stoichita se chinuie sa gaseasca un fundas central. Ouon este din nou dorit de Steaua!

Steaua risca sa inceapa lupta pentru titlu fara aparare! Cu o saptamana inainte de startul returului, Stoichita se chinuie sa il aduca pe Ouon, desi negocierile cu cipriotii de la AEL au fost sistate la un moment dat. Acum, Stoichita spera sa-l convinga pe jucator cu o oferta de 100.000 de euro pana in vara, pentru un imprumut, plus 600.000 de euro pentru un eventual transfer definitiv.

ProSport scrie ca Ouon va fi ultimul fundas pe care Steaua va incerca sa-l aduca in aceasta iarna. "Daca nu aduc unul bun, nu mai aduc niciunul" a spus antrenorul Stelei.

Becali sustine ca va da oricat pentru Ouon, desi este de parere ca Tudose ar putea fi surpriza lui Stoichita. "Daca Mihai vrea acum un fundas bun, atunci eu sunt dispus sa dau banii. E vrajeala ca eu nu vreau sa dau eu bani. O sa aducem pana la urma un fundas ca sa stea el linistit. Dasi, la o adica, Tudose poate fi jucatorul pe care Stoichita sa-l forteze in acest retur. Chiar el a zis ca, daca sta cu gura pe el, crede ca face fotbalist din el" a spus Becali.
 

Steaua l-a ratat pe brazilianul David Lopes, care va ajunge la Dinamo.

Parlamentul a adoptat rectificarea bugetară, cu majorarea pensiilor și bani pentru profesori
BRAT