Andrei Ionescu Mihai Onicas Poli Iasi Steaua Superliga

Unde i-a trimis Steaua pe Ionescu si Onicas sa joace: Poli Iasi are datorii de 550.000 euro la stat

Trimisi de Stoichita sa prinda meciuri in picioare la Iasi, Onicas si Ionescu s-au trezit la un club plin de datorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Februarie 2010, 13:40
Data actualizarii: Duminica 14 Februarie 2010, 13:45

Presedintele lui Poli Iasi, Cristian Starica, a declarat pentru MEDIAFAX, ca gruparea din dealul Copoului are datorii de aproximativ 550.000 de euro catre bugetul statului.

"Pe langa datoriile pe care le avem fata de jucatori si fata de terti, avem datorii de aproximativ 550.000 de euro fata de bugetul statului. Sper sa putem rezolva problema conturilor care sunt blocate, deoarece avem banii primiti din rata a doua a drepturilor de televiziune aferente sezonului trecut. In plus, avem promisiunea actionarilor ca vor da aproximativ 100.000 euro. Deci, in mod normal, nu ar trebui sa ne facem griji in privinta acestor datorii si nici cu obtinerea licentei", a spus Cristian Starica.

Oficialul clubului iesean a adaugat ca spera ca in cel mai scurt timp sa fie achitate si datoriile fata de jucatori:

"In perioada in care jucatorii au fost in cantonamentul din Antalya, am reusit sa le platim acestora salariile pe luna noiembrie. Sper ca in scurt timp sa le achitam si drepturile salariale aferente lunii decembrie. Important este faptul ca jucatorii nostri au dat dovada de caracter si au inteles ca trecem printr-o perioada mai grea. Nu s-a pus niciun moment problema ca vreun jucator sa-si doreasca sa devina liber de contract din cauza faptului ca nu si-a primit salariul la timp", a explicat Starica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies