Stoichita ramane daca prinde Liga! Vezi care sunt conditiile ca Steaua sa termine pe doi!

Autor: Sport.ro
Luni 17 Mai 2010, 11:36
Stoichita ramane daca prinde Liga! Vezi care sunt conditiile ca Steaua sa termine pe doi!

Gigi Becali a declarat ca ii va prelungi contractul lui Mihai Stoichita daca Steaua va prinde locul doi

Planul de reconstructie al lui Gigi Becali din vara pare sa se fi lovit de refuzul lui Victor Piturca de a antrena in Ghencea. Un alt candidat propus de patronul Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat ca nu se pune problema sa mai revina curand la Steaua.

Cu toate acestea, Becali spune ca are mai multe variante de rezerva, insa nu exclude posibilitatea de a colabora in continuare cu Mihai Stoichita. Principala conditie este ca echipa sa termine sezonul pe locul doi, ceea ce matematic nu este imposibil.

Steaua merge in ultima etapa la Curtea de Arges si nu are voie sa faca un pas gresit. Totusi, ros-albastrii au nevoie si de alte minuni in partidele Unirii Urziceni si ale Vasluiului. Ialomitenii au un punct avans in clasament si doua meciuri de jucat: cu Ceahlaul, acasa, si cu Poli Iasi, in deplasare. Echipa lui Rony Levy are si avantajul meciurilor directe cu Steaua si pare a avea prima sansa la locul doi.

FC Vaslui este la egalitate de puncte cu Steaua, si merge astazi la Galati pentru a-si consolida locul 3 in clasament. In ultima etapa, echipa lui Marius Lacatus joaca pe teren propriu cu Dinamo.

In aceste conditii, un loc de Champions League pentru Steaua tine de domeniul fantasticului, insa norocul a fost unul dintre atuurile lui Stoichita in acest sezon.

Voteaza AICI cine vrei sa fie antrenorul Stelei in sezonul viitor!

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT