Stoichita si-a luat adio! Vezi mesajul emotionant catre fani si jucatori!

Autor: Sport.ro
Luni 17 Mai 2010, 00:18

Steaua 2-0 Craiova| La ultimul meci in Ghencea, antrenorul Stelei crede ca anul viitor Steaua va face mult peste ceea ce a reusit in acest sezon!

"Baietii sa nu-si piarda increderea in ei! La anul oricine va fi la echipa antrenor vor face mai mult decat in acest sezon.

Vreau sa le multumesc jucatorilor si sa le transmit fanilor ca daca iubesc Steaua trebuie sa iubeasca si pe noul antrenor! Nu am mai vorbit cu patronul Gigi Becali de o luna nu stiu nimic de ramanerea la Steaua.

Eu sunt angajatul clubului acum, iar hotararea o vom lua la final. Accept cu umilinta orice schimbare. Ce va fi la sfarsit vom vedea atunci.

Steaua nu poate sa ramana fara antrenor! Altii vor decide ce va fi! Nu vreau sa incurc Steaua sau sa creez vreo animozitate intre conducere si echipa!

Am oferte insa nu le-am dat niciun curs pentru ca nu a fost corect. Am refuzat la modul elegant ofertele venite in iarna. Am sperat ca voi duce pana la capat treaba pe care am inceput-o!

Unii suporteri sunt de nesuportat. Am suportat tot ce a fost pana acuma, dar ma gandesc si eu de acum.

Sunt linistit, n-am niciun fel de presiune. Daca plec, acest campionat mi-a dat o mare bucurie. Sa fie foarte clar!" a spus Stoichita la finalul victoriei cu Craiova.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT