Stoichita: "Nu zic cu cine joc, poate imi da interzis Gigi pe urma la cineva" :)) Ce jucator iese din primul 11 dupa tiki taka cu Sportul

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Aprilie 2012, 20:54

	Stoichita: "Nu zic cu cine joc, poate imi da interzis Gigi pe urma la cineva" :)) Ce jucator iese din primul 11 dupa tiki taka cu Sportul

Mihai Stoichita are doua semne de intrebare pentru primul 11 inaintea derby-ului cu Otelul.

Nu stie daca il va putea folosi pe Tatarusanu in poarta si are dileme si in ceea ce priveste postul de fundas dreapta, unde l-a trimis pe Bicfalvi la partida cu Sportul.

Tatarusanu s-a pregatit normal la ultitmul antrenament, dar Stoichita asteapta ultimele doua sedinte dinaintea plecarii spre Galati pentru a lua o hotarare in privinta titularului din poarta. Daca va fi apt, Tatarusanu are prina sansa la un loc in primul 11.

"Tatarusanu s-a antrenat normal, vedem maine din nou daca va fi la fel. Mai avem doua antrenamente pana plecam la Galati. Chiar daca Razvan Stanca a avut doua iesiri hazardate din poarta la meciul cu Sportul, iar din una s-a si marcat, pot sa spun ca e un portar foarte bun.

Te poti baza pe el cand ai nevoie. Bineinteles, daca Tatarusanu e OK, e numarul 1 al stelei, el e portarul de viitor. Atitudinea lui Stanca e laudabila, cand ai nevoie de el se comporta extraordinar", a spus Stoichita la GSP TV.

Stoichita nu are de gand sa dezvaluie ce intentii are in privinta postului de fundas dreapta si glumeste pe seama relatiei cu patronul Becali.

"Nu spun daca joaca Bicfalvi acolo, ma aude Dorinel. Sau poate asculta Gigi si imi da interzis!", a comentat antrenorul Stelei.

Epidemia de coronavirus ar putea duce la o nouă criză economică globală. "Otravă pentru pieţele financiare"
BRAT