Stoican nu dezarmeaza: "Nu-mi pica bine ca mi s-a cerut demisia, trebuie sa ne revenim". Ce spune despre golul lui Patrick Petre

Stoican nu dezarmeaza: "Nu-mi pica bine ca mi s-a cerut demisia, trebuie sa ne revenim". Ce spune despre golul lui Patrick Petre

Dinamo 2-3 Viitorul | "Cainii" pierd in fata luI Gica Hagi pe teren propriu, fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican. Ce spune antrenorul.

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la finalul partidei din Stefan cel Mare, acesta spunand ca spera sa repuna echipa pe sine, chiar daca fanii i-au cerut demisia. Acesta a comentat si iesirea lui Kamil Bilinski, cel care a avut o reactie nervoasa in momentul schimbarii, dar si golul lui Patrick Petre.

"Am pornit de la 0-2, a fost greu sa reducem din diferenta. Un esec care nu ne cade bine, la care nu ne asteptam, dar asta e fotbalul. Nu trebuie sa cedam, pentru ca se intampla si la case mai mari. Nu ma ingrijoreaza acest meci, important e ce facem de acum incolo. Am dominat meciul teritorial, dar nu am marcat.

Mai sunt trei etape si trebuie sa acumulam puncte. Am avut un parcurs bun la un moment dat, dar asta e fotbalul, se intampla sa pierzi sau castigi.

Bilinski nu a fost intr-o forma buna astazi, din acest motiv l-am scos.


Nu imi pica bine faptul ca fanii mi-au cerut demisia, dar asta este. La finalul turului vom trage linie si vom vedea ce e de facut.

Patrick e un fotbalist cu multe calitati si va ajunge mult mai bun", a spus Flavius Stoican la Look TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies