Stoican a fost anuntat ca e Ferguson la Dinamo, dar Negoita are lista de inlocuitori pregatita! Ce va face noul antrenor la Dinamo

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 17:13

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Dinamo a renuntat la Multescu si ii preda controlul total lui Flavius Stoican!

Antrenorul de la echipa a doua a fost promovat, iar Negoita si Anghelache sustin ca au incredere maxima in el. Stoican nu se va ocupa doar de prima echipa. Va coordona activitatea atat la Dinamo 2, cat si la centrul de copii si juniori, dupa modelul britanic.

Stoican se simte in stare sa faca fata provocarii:

"Incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru ca toata lumea care si-a pus sperante in mine sa fie multumita. O sa fac in asa fel incat sa ajut cu tot ce pot. Sa nu aveti dubii in ceea ce priveste munca mea, ma voi dedica total acestui colectiv si acestui club."

Daca nu va da satisfactie, Stoican are motive sa se teama pentru postul sau. Negoita are inca in buzunar lista cu inlocuitori:

"Am intotdeauna antrenori pe lista, sunt multi care isi doresc sa fie la Dinamo. Noi cred ca l-am ales pe cel mai bun, am convingerea asta in acest moment".

Lupta pentru șefia Senatului. Șerban Nicolae ar putea ajunge ”al doilea om în Stat”
BRAT