Stoican a ANUNTAT ce urmeaza pentru el la Dinamo! "M-am gandit la asta, ma gandesc! Asta e!" VIDEO

Flavius Stoican a intrat in direct la Sport.ro, unde a vorbit despre jocul lui Dinamo si despre viitorul sau la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 16:27
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 16:39

Stoican a spus ca vizeaza in primul rand rezultatele la Dinamo, nu spectacolul. Apoi s-a referit la varianta de a pleca, anuntand ca a renuntat la idee, chiar daca a existat o oferta din Golf.

"ASTA E!"

"Ne asteptam sa fie un meci greu, pentru ca am avut probleme la alcatuirea lotului. Nu ca evolutii ne-au lipsit acei jucatori, cat mai ales la acoperirea pozitiilor, mai ales in cazul fundasului dreapta. Ideal este sa avem si un joc spectaculos si rezultate pe masura.

Dar pe mine ma intereseaza in primul rand sa avem rezultate. E multa munca aici, stiu ca sunt si critici. Sunt si surprize in acest campionat, trebuie sa fim atenti la cele mai mici detalii. Oficial nu am informatii despre iesirea mai rapida a lui Dinamo din insolventa. Am considerat ca nu e momentul sa discut cu conducerea despre aceasta stare.

Eu as putea sa transform asta in ceva pozitiv, din moment ce eu le spun jucatorilor mei sa ajunga la echipa nationala. Iesirea cat mai repede din insolventa i-ar ajuta ca stare de spirit, ca moral, pe jucatorii mei.

La momentul acesta nu ma intereseaza decat Dinamo Bucuresti. Eu sper sa am rezultate foarte bune si sa duc la bun sfarsit tot ce am inceput aici. Nu vreau sa plec. Stiti cum este, daca ajungi sa alegi plecarea acum, la o varsta ca a mea, ai accepta-o doar pentru bani.

Eu vreau sa am o cariera, si prefer cariera in detrimentul banilor. Asta este, asa am gandit, asa gandesc si merg mai departe!", a spus Flavius Stoican la Sport.ro.

Dinamo a castigat cu 1-0 meciul cu CSMS Iasi si ocupa locul 4 in clasament, cu 15 puncte.

Modifică setările cookies