'Stelistilor le-a stat in gat coregrafia cu City. N-am tradat niciodata Dinamo!' Ce oferte URIASE fata de propunerea Stelei a refuzat

'Stelistilor le-a stat in gat coregrafia cu City. N-am tradat niciodata Dinamo!' Ce oferte URIASE fata de propunerea Stelei a refuzat

Rednic respinge orice implicare in telenovela 'Gnohere la Steaua' si spune ca i-a recomandat francezului doar sa se antreneze cat mai bine si sa devina golgeter la Dinamo.

"In niciun caz nu l-am sfatuit pe Gnohere sa mearga la Steaua. Sa le fie rusine celor care m-au facut tradator. Rednic nu e prost. Cum sa fac eu asa ceva, cum sa-l indrept spre Steaua? El e de vanzare doar in strainatate! A avut si azi oferta din Golf, refuzata de Dinamo. A avut si din Turcia, din Liga a 2-a, dar n-a plecat. Era de la Goztepe, cluburile erau intelese, oferta era de 700, 700 si ceva. El lua 400 si ceva, un salariu foarte bun. La Dinamo castiga 5500 pe luna! Am inteles ca Dinamo i-a mai facut o oferta de prelungire, el e cel care decide.

Fiica-mea il reprezinta, ea ii prezinta ofertele. Bizonul decide. Normal ca stelistilor le sta in gat coregrafia de la meciul cu City. Bizonul trebuie sa se pregateasca foarte bine, sa joace foarte bine, sa dea multe goluri. Daca o sa vrea sa plece in vara sau in iarna, e treaba lui. N-o sa tradez in viata mea Dinamo! Mai bine sa vina la meciuri suporterii, ca erau 1000 de oameni la partida cu Medias!", a spus Rednic la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies