Stelistii se plang dupa ultimul amical: "Se vede ca nu suntem proaspeti! Rezultatele conteaza si ele!" Marea dorinta a jucatorilor:

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 07:25

	Stelistii se plang dupa ultimul amical: "Se vede ca nu suntem proaspeti! Rezultatele conteaza si ele!" Marea dorinta a jucatorilor:

STEAUA 1-1 UNION BERLIN | Campioana Romaniei a ramas fara victorie in 2014.

Steaua nu a reusit sa castige nici al 4-lea meci amical disputat in primul cantonament din aceasta iarna - ultima ocazie va fi maine contra celor de la FC Baku.

"A fost un meci ca oricare meci de pregatire. Se vede si in teren ca nu suntem proaspeti si ca nu suntem asa cum ne dorim. In felul lor, aceste rezultate conteaza si ele, mai ales pentru moralul nostru. Ne dorim sa castigam si cand jucam intre noi. Toate meciurile de pana acum au fost foarte grele, ei sunt mult mai avansati cu pregatirea. Conteaza si lucrurile astea.

Eu ma simt bine, este foarte important sa nu apara accidentari in aceasta perioada. Tragem la fiecare antrenament, trebuie sa ne pregatim daca vrem sa castigam iar campionatul, va fi o lupta foarte grea. Noi ne vom pregati foarte bine. Depinde ce vom face in acele doua meciuri restante, categoric ne dorim sa le castigam si vom avea un mic avantaj" a declarat Adi Popa la Digi Sport

"Am avut o entorsa la meciul cu Bremen. Acum am jucat, e mult mai bine. In meciurile acestea amicale nu suntem suta la suta, e normal. Vom fi la potential maxim in primul meci oficial.

Important e sa fim sanatosi si sa incepem bine campionatul. Atunci vor fi rezultate", a declarat Szukala la DigiSport.

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies