Stelistii cer bani, Gigi anunta 150.000 doar la titlu! Vezi discursul lui Stoichita catre jucatori!

Autor: Sport.ro
Duminica 13 Decembrie 2009, 09:26
Stelistii cer bani, Gigi anunta 150.000 doar la titlu! Vezi discursul lui Stoichita catre jucatori!

Steaua intalneste azi in premiera in Liga 1 pe International Curtea de Arges care a anuntat ca va miza pe  'full atac' in Ghencea!

Vezi aici echipele probabile la Steaua- Curtea de Arges

"Sa nu credeti ca sunteti de dinainte invingatori! Cei de la Curtea de Arges nu stau cu fundul in poarta, asta e un avantaj pentru noi, dar aveti grija la contraatacurile lor! Ati vazut cate victorii in deplasare au obtinut! Nu vreau sa bifeze una si cu noi!

Trebuie sa ramanem in fruntea clasamentului! Nu e cazul sa stricam totul acum, ar fi pacat! Nici nu va dati seama cat conteaza pentru moralul nostru! Poate ca daca vom castiga si acum, il trimitea nea Gigi pe Mos Craciun sa ne aduca vreun bonus!"  au fost cuvintele lui Stoichita catre jucatori potrivit Gazetei Sporturilor.

Oamenii lui Stoichita joaca cu gandul la prime, insa Gigi Becali a fost de neclintit: "Toate primele, inclusiv cea pentru calificarea in Europa League, se vor regasi in cei o suta cincizeci de mii de euro pe care ii voi oferi fiecaruia daca vom lua titlul", a spus finantatorul din Ghencea.

"Mi-as dori ca la finalul acestui tur de campionat sa vina un Mos Craciun darnic, care sa dea toate restantele financiare", visa Janos Szekely inainte de meciul de azi din Ghencea.

Echipe probabile la Steaua- Curtea de Arges:

Steaua: Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, P.Marin - Szekely, Ov.Petre, Toja, Nicolita - Surdu, Kapetanos
Curtea de Arges: M.Popa - D.Matei, O.Viera, Ratiu, Frasineanu - Bacila, Vezan, Voiculet, C.Lazar - E.Kone, Zagrean

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT