Argaseala: "Tanase nu a aratat mare lucru. Cu viata asta nu poate fi jucatorul dorit de Steaua"

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Decembrie 2009, 17:45
Argaseala: "Tanase nu a aratat mare lucru. Cu viata asta nu poate fi jucatorul dorit de Steaua"

Tanase si-a cerut scuze conducerii Stelei dupa scandalul care a facut valva in presa. "Gestul de a-si cere scuze trebuie crezut". La antrenamentul de ieri, Tanase a fost primit cu manele de colegi.

"Gestul de a-si cere scuze trebuie crezut. Problema cu fata il priveste in mod personal atat timp cat nu este afectata imaginea lui. El mi-a spus ca nu a crezut ca o iesire cu un prieten ar putea sa ii aduca prejudicii de imagine, tocmai de aia si-a cerut scuze. Amenda nu o decid eu, ci consiliul de administratie.

Tanase nu a aratat inca cine este. Abia a revenit dupa o accidentare si cred ca isi va merita banii in momentul in care va pleca. Trebuie sa inteleaga ca jucatorul Tanase cu viata cu care aparut, nu poate fi jucatorul pe care l-am dorit.

Nu am vorbit inca despre jucatori. O sa discutam despre prelungirea contractelor dupa finalul turului", a spus Valeriu Argaseala pentru www.sport.ro.

TANASE, PRIMIT CU MANELE LA ANTRENAMENT

Cristi Tanase a fost intampinat ieri la antrenament de colegi cu manele si bani aruncati, nu in semn de protest fata de comportamentul colegului lui, ci pentru a-l sustine.

"Am fost un prost, m-a luat valul", i-a spus Tanase mamei sale ieri intr-o convorbire telefonica, scrie astazi ProSport in editia tiparita, iar stelistul promite ca nu va mai iesi noaptea in cluburi.

Gestul colegilor de vestiar l-au amuzat copios pe Stoichita, insa pedeapsa se va aplica: 10% amenda din salariu, aduca 12.000 euro.


TANASE: "DIN RETUR O SA-L VEDETI PE ADEVARATUL TANASE"

Dupa ce a facut-o lata pana dimineata intr-un club de manele, insotit de focoasa Iulia, Tanase se face baiat cuminte: "Nu o sa mai petrec!", spune mijlocasul.
"Imi cer scuze fata de suporteri, de Gigi Becali, de Argaseala si de Mihai Stoichita. E ultima data cand se mai intampla acest lucru. Nici intr-o padure nu o sa ma duc sa petrec. O sa ma pregatesc foarte bine iarna aceasta si o sa vedeti adevaratul Tanase din retur", a spus Tanase pentru www.sport.ro.

UE şi ţările din Balcanii de Vest, reunite pentru o discuţie „sinceră” despre aderare
BRAT