Stelistii au SCAPAT de cantonament! Vezi ce reguli le-a impus Ilie Dumitrescu:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Septembrie 2010, 14:00

	Stelistii au SCAPAT de cantonament! Vezi ce reguli le-a impus Ilie Dumitrescu:

Ilie Dumitrescu a fost de acord sa renunte la cantonament la cererea jucatorilor. Vezi AICI ce conditii le-a impus fotbalistilor pentru a scapa de cantonament.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Janos Szekely se antreneaza cu echipa, insa nu va reveni curand: "Radut va intra in programul normal al echipei. Janos face si el pregatire normala cu echipa, insa evit sa-l bag la contact direct cu adversarul".

Cum s-au adaptat jucatorii veniti de la Unirea Urziceni: "Baietii sunt foarte receptivi, muncesc enorm. Bilasco si Galamaz sunt bine pregatiti fizic, cu ceilalti trebuie sa mai lucram la acest aspect. In rest am vazut coeziune, sunt baieti cu caractere deosebite. S-au adaptat imediat".

Va reusi nationala un rezultat bun la Minsk? "Va fi un meci dificil. Am vazut Belarus la meciul cu Franta, nu mai exista echipe mari - echipe mici. Sunt increzator intr-un rezultat bun, trebuie sa credem doar in victorie".

Ce reguli trebuie sa respecte jucatorii pentru a scapa de cantonament: "Un grup de 4-5 jucatori reprezentativi au venit la mine pentru a ma ruga sa renunt la cantonamente. Nici mie nu-mi place sa stau in cantonament. Daca isi doresc sa stea mai mult in sanul familiei, este ok. Semnam un regulament de ordine interioara. Ma intereseaza ca nimeni sa nu iasa din casa dupa ora 22:00 cu 72 de ore inainte de meci, sa nu foloseasca cuvinte inferioare la adresa colegilor, la staff-ul tehnic de la maseuri, la bucatari, la femeia de serviciu. De asemenea, sa nu ma trezesc ca in ziua lor libera joaca fotbal, tenis cu piciorul. Le-am dat interzis si la fumat".

"Regulamentul nu l-am facut eu, doar l-am imbunatatit. Si cartonasele galbene sau rosii primite din cauza conduitelor nesportive vor fi pedepsite".

"Banii de amenzi nu o sa-i folosesc eu, ci clubul. Pana la urma clubul plateste salariile. Din banii de amenzi mai putini, acei 250 de euro ii vom folosi in interesul echipei. Mai luam un <<tort>> ceva care sa fie pentru toti".


 

Citeste si:

Steaua

Ilie Dumitrescu

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT