Profesionist pana la capat! Cel mai frumos gest din partea colegilor lui Tatarusanu! "Noi nu il simtim asa!" Ce au spus despre portarul nationalei:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 16:11

	Profesionist pana la capat! Cel mai frumos gest din partea colegilor lui Tatarusanu! "Noi nu il simtim asa!" Ce au spus despre portarul nationalei:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Steaua a jucat doua meciuri pana acum in Spania, iar Reghe a folosit majoritatea lotului in cele doua partide, 1-5 cu Nurnberg si 0-0 Werder.

Nita a fost integralist in meciul cu Bremen, din cauza ca Tatarusanu s-a accidentat usor. Cel mai probabil, portarul va pleca la vara, insa colegii sai nu cred ca acest lucru ii afecteaza jocul sau pregatirea.

"Pe Tatarusanu nu il simtim ca si cum ar vrea sa plece. Se pregateste normal alaturi de noi", a declarat Prepelita.

Mijlocasul a fost folosit fundas dreapta, insa acest lucru nu l-a deranjat pe Prepelita: "Nu ne deranjeaza aceste improvizatii pe care le incearca mister. Jucam pe ce pozitie ni se cere si incercam sa dam cel mai bun randament", a mai zis Prepelita. El nu se sperie de nicio echipa din campionat si crede ca Steaua poate luat titlul inaintea meciului cu Petrolul, din penultima etapa.

"Sper sa fim campioni inaintea meciului cu Mutu. Depinde de ce fac ei pana atunci. Noi ne pregatim cat mai bine. Nu ne sperie nicio echipa din campionat."

Prepelita are 28 de ani si a ajuns la Steaua in 2011, unde a fost folosit mijlocas la inchidere, mijlocas dreapta, dar si fundas dreapta. In acest sezon a jucat 12 de meciuri pentru Steaua, marcand 2 goluri.

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies