Stelistii au gasit o noua metoda inovatoare si se pregatesc special pentru titlu: dupa "reteta pungutelor", Reghecampf apeleaza la o noua tehnica

Stelistii au gasit o noua metoda inovatoare si se pregatesc special pentru titlu: dupa "reteta pungutelor", Reghecampf apeleaza la o noua tehnica

Fara patru titulari importanti, cu totii convocati de Iordanescu pentru meciurile cu Lituania si Spania, Reghecampf i-a dus pe stelisti intr-un minicantonament la Brasov. Acolo, antrenorul a introdus o noua tehnica la antrenamente, in incercarea de a-si duce jucatorii la cea mai buna conditie fizica posibila.

Ros-albastrii care nu s-au prezentat la loturile nationale au inceput antrenamentele sub comanda lui Laurentiu Reghecampf la munte. Antrenorul si-a dus fotbalistii la Brasov, unde le-a facut cunostinta si cu o noua metoda de pregatire.

Dupa ce a introdus antrenamentele de tip TRX si a creat valva cu "reteta pungutelor", Reghecampf ii pregateste acum jucatorii cu ajutorul unui sistem numit EMS, care prevede electrostimularea musculara pentru cresterea rezistentei la efort si intarirea si tonifierea articulatiilor si musculaturii.

Stelistii au inceput antrenamentele sub supravegherea atenta a staffului, iar Reghecampf i-a monitorizat si cu ajutorul unei tablete.

Fotbalistii au imbracat cate un costum numit Visionbody, care se poarta pe sub echipamentul de antrenament, si are incorporat si un mic aparat prin intermediul careia se transmit date despre performantele fizice.

Fiind foarte solicitant pentru musculatura, antrenamentul prin electrostimulare nu este recomandat a se face de mai mult de cinci ori pe saptamana.

Steaua a scos asul din maneca. Pas cu pas mai aproape de titlu. Antrenamentele cu Electrostimulare Wireless VisionBody...

Posted by Branzei Mircea on Tuesday, March 22, 2016
VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies