Stelea: "Mergem in Ghencea sa batem, nu sa ne aparam sau sa ne bagam in poarta!"

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Martie 2008, 12:38
"STEAUA E MULT MAI PUTERNICA ACUM, NE VA FI MAI GREU!"

Veteranul Unirii Urziceni, Bogdan Stelea, spune ca echipa sa nu va capitula in fata Stelei, chiar daca echipa din Ghencea a ramas in sufletul sau.

"Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Asta inseamna ca va fi un meci frumos! Mergem in Ghencea sa batem. Nu veti vedea formatia din Urziceni aparandu-se, bagandu- se in poarta".

"

Nu pot uita niciodata ca in tricoul Stelei am cunoscut clipe frumoase. Respect clubul din Ghencea, dar acum vin ca adversar. Nu stiu cum voi fi primit de fanii Stelei. Daca ma vor aplauda, este in regula. Daca ma vor fluiera, nu voi avea ce sa spun... Suntem in Romania, iar in Ghencea am fost injurat si cand aparam poarta echipei nationale, intr-un amical cu Paraguay. N-am cum sa uit astfel de episoade", a completat Stelea.

Portaul are incredere in mai tinerii sai colegi: "Au mai jucat pe stadioane pline si ostile. S-au descurcat si cu Rapid, si cu Dinamo, in partide la fel de importante ca si aceasta. Fata de celelalte doua meciuri, din toamna, cand am batut Steaua, datele problemei sunt insa altele. „Ros-albastrii“ sunt mult mai puternici. Achizitiile facute in iarna sunt valoroase. Ne va fi greu", a precizat "Arnold".

Pana la ce varsta va mai sta in poarta? "

Nu credeam ca voi ajunge sa apar la peste 40 de ani. Ma simt insa foarte bine si nu vad de ce m-as retrage. Cand ma voi retrage? Nu stiu. De ani buni aud aceasta intrebare, dar m-am obisnuit si nu mai raspund pentru ca nu stiu ce sa spun", a declarat Bogdan Stelea in Evenimentul Zilei.

De ce merg atât de încet trenurile la noi. Şeful Ford România: "Le pot întrece cu bicicleta, asta e o problemă"
BRAT
Modifică setările cookies