Stefan Tarnovanu FCSB Sepsi - FCSB Superliga

Ștefan Târnovanu, mesaj clar pentru colegii săi după victoria cu Sepsi: „Suntem Steaua și trebuie să luăm campionatul anul ăsta!”

Ștefan Târnovanu se gândește la primul loc în Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 23:24
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 23:24

FCSB a câștigat cu 1-0 meciul cu Sepsi OSK, din runda a 15-a. Golul care a făcut diferența a fost marcat de Andrea Compagno (26 ani), în minutul 51, dintr-un penalty obținut chiar de el. 

Ștefan Târnovanu, o nouă prestație splendidă la Sfântu Gheorghe

Cu toate acestea, omul meciului a fost Ștefan Târnovanu (26 ani). Pe lângă lovitura de pedeapsă pe care i-a apărat-o lui Alexandru Tudorie (26 ani), în minutul 26, portarul FCSB-ului a mai avut două parade bune contra jucătorilor pregătiți de Cristiano Bergodi (58 ani). 

La finalul partidei, Târnovanu a precizat că stadionul de la Sfântu Gheorghe îi aduce noroc și era convins că va avea o prestație solidă și în partidă disputată luni-seară. 

„A fost un meci foarte dificil. E o echipă care se va califica în playoff alături de noi, ne-au pus foarte multe probleme. Am retrăit meciul de anul trecut, când nu am primit gol, mă bucur foarte mult. 

Mă simt foarte bine aici, de când am intrat în stadion mă simt foarte bine. Chiar în autocar m-am uitat la rezumatul meciului trecut și vorbeam și cu Dumiter, că stau cu el în cameră, că va fi la fel. M-am gândit că va da în stânga portarului (n.r. Tudorie)”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul meciului.

Totodată, Ștefan Târnovanu a vorbit și despre șansele roș-albaștrilor de a cuceri campionatul și de a se califica în „primăvara europeană”, din grupa de UEFA Conference League din care mai fac parte West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

„Cu această victorie avem moral pentru viitor. Am trecut peste, suntem băieți de caracter. Cât timp mai sunt două meciuri, ne mai gândim la Europa, mergem la Anderlecht să câștigăm și o să vedem. O să fim mai liniștiți când o să fim pe primul loc în campionat, nu avem voie să facem pași greșiți. Locul 1 este obiectivul, suntem Steaua! Trebuie să luăm campionatul anul ăsta”, a precizat portarul FCSB-ului.

Modifică setările cookies