Stefan:”90% suntem in Liga I!”

Autor: Sport.ro
Marti 17 Iunie 2008, 17:49
Stefan:”90% suntem in Liga I!”
Presedintele de onoare de la Ceahlaul, Gheorghe Stefan, e sigur ca va reveni in Liga I.

"Cazul nostru a fost preluat de cea mai importanta firma de audit din Elvetia, SGS. Cand exista probleme cu licentele, UEFA si FIFA colaboreaza numai cu aceasta firma. Ea va lua la puricat dosarele echipelor care nu sunt in regula: Poli Iasi, Otelul si Gloria Buzau.

Verdictul acestei firme de audit va fi irevocabil. Nu mai poate fi atacat niciunde. Acum nu trebuie decat sa asteptam rezultatul anchetei ce urmeaza sa fie intreprinsa de reprezentantii comisiei elvetiene. Cu ei, nimeni nu se poate juca. Daca cei de la Comisia de Licentiere a Federatiei n-au dat licenta in prima faza Iasiului, Buzaului si Galatiului, cum de s-a schimbat situatia radical, la Comisia de Apel.

Culmea, totul intr-un interval foarte scurt de timp. Asta trebuie verificat. In proportie de 90 la suta, eu cred ca vom reveni in Liga I. Universitatea Cluj si UTA stiu ca n-au primit nici ele licenta de la comisia specializata a federatiei noastre. Si n-ar fi exclus sa apara in Liga 1 o formatie care a terminat sezonul trecut pe locul trei in esalonul secund", a declarat Stefan, care a plecat la Berna, pentru a asista la partida Olanda-Romania, de la Euro-2008.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Ce prevede noua lege a pensiilor. Metode de calcul a punctului de pensie până în 2021
BRAT