A facut de TOATE la viata lui, dar nu s-a gandit niciodata ca va ajunge sa faca asta! FABULOS: Rodman, trimis de Guvern in Coreea de Nord pentru a opri izbucnirea unui RAZBOI!

dennis rodman Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2013, 15:45
Data actualizarii: Marti 26 Februarie 2013, 16:04

Pare un lucru incredibil, dar este cat se poate de adevarat. Dennis Rodman a fost ales de Guvernul Statelor Unite pentru o misiune de pace in Coreea de Nord.

A fost star in NBA, a jucat in filme, s-a cuplat cu Madonna, s-a imbracat in fuste, s-a tatuat si si-a facut piercinguri pe tot corpul. In ultimii 20 de ani, Dennis Rodman a fost cel mai excentric reprezentant al culturii pop din Statele Unite. Mereu in fata blitzurilor si mereu gata de noi provocari.

De data asta, fostul baschetbalist va avea de indeplinit o misiune cat se poate de serioasa. Guvernul American l-a desemnat ambasador al pacii, intr-o misiune diplomatica ce va avea loc luna viitoare in Coreea de Nord.

Decizia vine pe fondul unor tensiuni teribile intre cele doua state, in care au existat amenintari de la distanta de ambele parti, iar cuvantul "razboi" a fost rostit in mai multe randuri de guvernul comunist.

In delegatia din care face parte Rodman se vor mai afla alti 3 baschetbalisti ai echipei Harlem Globetrotters si o echipa de filmare, imaginile urmand sa fie difuzate pe HBO la inceputul lunii aprilie.

"In momentul in care intre doua state exista tensiuni, este important sa mentinem vie comunicarea, indiferent de cat de neconventionala este. Este important sa aratam Coreei de Nord ca americanii nu le sunt inamici, si ca putem sa jucam impreuna un sport pe care il iubim si noi, si ei", a explicat oficialul american care a avut ideea acestei misiuni diplomatice.

Baschetul este al doilea sport ca popularitate in Coreea de Nord, dupa fotbal. In anul 2000, nord-coreeni au avut parte de vizita lui Michael Jordan, eveniment cu un impact fantastic in randul populatiei.

Sursa: The Guardian

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!