Steaua e repetenta la capitolul transferuri: Cuplul Mutu - Zicu, mai tare decat Tarnovan - Keseru! Cum s-au intarit Petrolul, Astra si Steaua:

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 09:59

	Steaua e repetenta la capitolul transferuri: Cuplul Mutu - Zicu, mai tare decat Tarnovan - Keseru! Cum s-au intarit Petrolul, Astra si Steaua:

► AZI se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Steaua a luat doi atacanti si un portar
Steaua a reusit sa ii ganseasca inlocuitorul lui Tatarusanu. Macedoneanul Martin Bogatinov de 27 de ani a semnat cu Steaua dupa ce a refuzat sa isi prelungeasca contractul cu cei de la Karpaty Lvov. Acesta a acceptat o clauza prin care poate fi dat afara in orice moment, incepand cu vara acestui an.

Pentru ca se pregatesc sa se desparta de Piovaccari si Kapetanos in vara si dupa ce l-au pus pe liber pe Nikolici, cei de la Steaua au trebuit sa gaseasca o solutie in atac. L-au luat de la Viitorul Constanta pe Alexandru Tarnovan, pentru care au platit 300.000 de euro. Jucatorul de 18 ani a fost imprumutat la Steaua pentru a juca in UEFA Youth LeLeague, unde a reusit sa inscrie un gol.

Steaua l-a luat si pe Claudiu Keseru, un jucator care a jucat 10 ani in Franta. Acesta va purta numarul 28 si va avea cel mai mare salariu: 20.000 de euro pe luna. La acesti bani se adauga si o prima de instalare de 300.000 de euro.

Petrolul isi face un atac de vis
Petrolul s-a intarit puternic pentru a ataca titlul in acest sezon. Echipa lui Cosmin Contra a reusit sa il convinga pe Adi Mutu. Acesta nu a semnat inca contractul, insa a declarat ca acest transfer se va

face 100%. Dan Capra spune ca azi vor fi ultimele negocieri cu Ianis Zicu, un atacant care ar putea sa il sprijine pe Mutu.

Desi mai are optiuni din strainatate, fostul golgeter din Liga I e tentat sa accepte varianta Petrolul cel putin pana in vara! Liber de contract dupa despartirea de Gangwon din Coreea de Sud, Zicu isi doreste o noua provocare importanta in Europa. Petrolul ar putea sa-l relanseze pentru o echipa importanta. In ultimele zile, au existat mai multe runde de negocieri intre cele doua parti, iar acordul e aproape sa fie atins.

Astra si-a luat trei jucatori

Astra a investit in transferuri in aceasta iarna. Liderii din Liga I au platit 200.000 de euro pentru a-l repatria de la Inter pe Denis Alibec, unde va face cuplu cu Budescu. Astra a reusit sa ajunga la o intelegere cu Alexandu Ionita, pentru care au platit 700.000, dar care se va alatura echipei din vara.

Daniel Isaila il va primi la echipa si pe Laurentiu Iorga, jucatorul urmarit de Steaua pentru care Astra a platit 500.000 de euro. Acesta a semnat pentru trei ani si jumatate si va face deplasarea impreuna cu echipa in stagiul din Spania.

Românii se vor putea vaccina anti-COVID direct din mașină. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiţă
BRAT

Modifică setările cookies