STEAUA NU-SI VA GASI "GLORIA" LA BISTRITA! ARDELENII JOACA PE O PRIMA RECORD!

"VOM JUCA PE BANI MULTI!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Aprilie 2008, 13:14
Data actualizarii: Luni 07 Aprilie 2008, 13:14
Directorul sportiv al bistritenilor, Ioan Horoba, a spus ca Steaua nu va gasi „Gloria” la Reghin, mai ales ca jucatorii ardeleni vor juca pe bani multi.

"Orice meci cu Steaua este extrem de dificil. De fiecare data cand am putut, n-am tinut cont de nimic si i-am batut. Ne gandim doar la noi si in acest meci si chiar as vrea sa nu se speculeze nimic altceva. N-am primit niciun telefon de la nimeni, este o liniste mormantala. Oricum, Steaua va avea zile grele la Reghin. Suntem o echipa disciplinata, harnica, care-si vede numai de joc. Vom avea si o prima consistenta. Nu ma tem de arbitraj pentru ca e greu astazi sa vii sa furi pe fata o echipa", a spus Horoba.

Desi sunt constienti ca Steaua are un lot mai valoros decat Gloria, bistritenii nu vor sa renunte la sansa lor de a-i bate pe „ros-albastrii”..

"Fotbalistic nu puteam fi peste Steaua. A investit cateva milioane de euro in achizitia de jucatori iar noi am investit zero. In afara de Achim de la Bihor, noi nu am luat niciun jucator", a spus Horoba la Special.

 

 

Modifică setările cookies