Steaua NU poate sa scape de un jucator! Clauza NEBUNA care il face pe Reghe sa-l tina in lot! Poate pierde un milion de euro:

Autor: Sport.ro
Joi 09 Ianuarie 2014, 10:55

	Steaua NU poate sa scape de un jucator! Clauza NEBUNA care il face pe Reghe sa-l tina in lot! Poate pierde un milion de euro:

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Scenariul se repeta la Steaua: dupa ce a avut probleme in cazul Baciu, clubul are un nou caz - Mihai Costea.

Steaua il lua pe Baciu de la FCM Bacau in 2004, cu clauza ca ii va plati 400.000 de euro clubului daca jucatorul va pleca din Ghencea din orice motiv. Apoi, scrie Gazeta, Steaua a incercat sa nu mai dea acei bani, i-a facut un alt contract, insa cand Baciu s-a despartit de clubul lui Becali Bacaul a cerut banii! S-a ajuns pana la urma la TAS, iar Steaua a avut de platit 1,1 milioane de euro, cu tot cu penalizari!

Mai departe a venit randul lui Mihai Costea: cumparat de la Craiova in 2011, pentru 1,4 milioane de euro, atacantul are o mare problema. Dupa ce Comitetul Executiv al FRF a dezafiliat Craiova, iar justitia a intors decizia dupa o perioada buna, contractul lui Costea a devenit nul.

Jucatorii clubului din Oltenia erau sub sechestru ANAF si nu puteau fi legitimati, deci si Costea era in aceeasi situatia. Abia dupa decizia FRF, Steaua l-a putut legitima pe Costea.

Adica, Steaua are in lot un jucator de care nu poate sa scape. Asta pentru ca, la fel ca in cazul Baciu, Becali s-a inteles cu Craiova lui Mititelu ca va plati 1.000.000 de euro daca Mihai Costea pleaca de la Steaua din orice motiv.

In plus, Steaua nu ii poate da drumul fara acceptul Craiovei. Daca nu asteapta ok-ul, clubul recunoaste indirect decizia FRF care a dus la dezafilierea Craiovei.

UE şi ţările din Balcanii de Vest, reunite pentru o discuţie „sinceră” despre aderare
BRAT