"Steaua nu merita sa castige cu Astra!" Sumudica, un nou atac la rivali, dupa meciurile slabe cu Poli si CFR

"Steaua nu merita sa castige cu Astra!" Sumudica, un nou atac la rivali, dupa meciurile slabe cu Poli si CFR

Marius Sumudica nu o vede bine pe Steaua daca nu va reusi sa castige titlul. 

Astra pare iesita din lupta pentru titlu dupa startul catastrofal de sezon, iar Steaua parea sa nu aiba adversar in acest sezon. Echipa lui Reghe a dezamagit insa in ultimele partide, iar Sumudica spune ca Steaua nu are nicio scuza pentru prestatiile sale. Nici meciul cu Astra nu trebuia sa-l castige, spune Sumudica.

"Eu am vazut doar rezultatul, nu stiu exact cum a jucat Steaua. Rezultatul, nu stiu ce sa zic. Sa pierzi acasa, nu e prea bine. Ultimele doua meciuri, la cum a jucat, nu merita sa castige, nici macar acasa cu Astra, nu merita sa castige. A fost un gol in minutul 45, marcat de Boldrin.

Campionatul nu este jucat, eu am recunoscut ca Steaua are o sansa in plus fata de celelalte echipe, mai ales la ce transferuri a facut si ce conditii are. Daca ai stabilitate, e un lux in Romania. Daca se intampla sa nu ia campionatul nici anul acesta, e un foarte mare esec. Mai ales dupa ce nu a luat campionatul anul trecut, si l-a luat o echipa care n-a avut apa calda din noiembrie, iar urmatorul dus l-a facut in ianuarie. Dar vad ca si unde sunt conditii extraordinare, schioapata echipa respectiva" a declarat Marius Sumudica la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies