Steaua Valentin Cojocaru Superliga

Steaua NEGOCIAZA pentru 2 jucatori: "Este vorba de un mijlocas si de un atacant!" Faza la care Cojocaru l-a enervat pe Becali

Steaua spera in recuperarea lui Nicusor Stanciu pana la returul cu Partizan conform spuselor lui Helmuth Duckadam.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 14:22
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 14:26

Presedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a anuntat ca Steaua negociaza cu 2 jucatori in acest moment. ”Se negociaza cu doi jucatori. Avem o banca destul de subtire. Sunt jucatori din strainatate destul de tineri. E un atacant si un mijlocas” a anuntat Duckadam. Conform celor de la Prosport, Duckadam se refera la Cesar Romero de la Piunik Erevan si Jean-Jacquest Bougouhi de la Shirak Giumri.

Duckadam a vorbit si despre egalul cu cei de la Partizan, 1-1, spunand ca ros-albastrii trebuie sa joace altfel in returul de la Belgrad: ”A fost un meci echilibrat, in care valorile au fost sensibil egale. A fost un rezultat echitabil. Mergem optimisti pentru retur. E o stare de oboseala in cadrul echipei, conditiile de joc au fost printre cele mai grele aseara. Trebuie sa jucam mult mai curajos in retur. O sa crestem de la o partida la alta. Nu suntem unde ne dorim cu totii, trebuie sa avem putina rabdare si totul va fi bine” a spus Duckadam la ProSport Live.

La finalul meciului cu Partizan, patronul Stelei, Gigi Becali, l-a criticat pe Valentin Cojocaru. Duckadam ii ia apararea tanarului portar al Stelei: "Cojocaru este increzator in fortele lui. Partida buna de aseara ii va da incredere pe viitor. Golul sarbilor putea fi parat doar daca erau doar doi portari in poarta. O faza l-a suparat pe patron, cand a luat balonul cu o singura mana. A parut o atitudine mai aroganta, insa trebuie sa iertam unele mici scapari pentru ca e inca tanar” a mai spus Duckadam.

Returul dintre Steaua si Partizan va fi miercurea viitoare de la ora 21.30, in direct la Pro TV.

Modifică setările cookies