Steaua mai face de 2 ori transferurile din aceasta vara cu banii de pe bilete! Incasarile RECORD pe care le asteapta din Liga:

Joi 05 Septembrie 2013, 21:50

►TRIO pentru RIO: Ibra, Chiriches si Gerrard! Vineri de la 19:00, comentam in direct la Sport.ro: Romania – Ungaria, Irlanda – Suedia (LIVE AICI) si Anglia – Moldova (LIVE AICI)

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Chelsea ii interzice pe fanii Stelei la Londra, in Liga. Cu Barcelona, Mourinho a parjolit terenul la Londra. Romanilor le inchide portile pe Stamford Bridge.

In primavara, 7000 de romani au fost alaturi de Steaua pe Stamford Bridge.

Acum, in Liga, Chelsea se teme de invazia fanilor Stelei. Le vinde bilete doar abonatilor. Romanilor le ofera doar 2000 de bilete.

La meciul cu Chelsea de la Bucuresti, Steaua a pus bilete de 2 ori mai scumpe decat in primavara - 90 de lei sunt cele mai ieftine.

4,5 milioane de Euro va obtine Steaua din bilete daca stadionul va fi plin la cele 3 meciuri din Liga, mai mult de dublu decat transferurile facute in aceasta vara, care se ridica la 2 milioane de euro.
 

Citeste si:
Comisia Europeană critică modificările aduse prin OUG legilor justiției și cere explicații
BRAT