Superliga

Steaua mai face 2-3 transferuri pana la meciul cu Trencin! Anuntul unui apropiat al lui Becali. Ce jucator va EXPLODA in acest an

Meciurile Stelei din Champions League se vad la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iulie 2015, 15:06
Data actualizarii: Vineri 10 Iulie 2015, 15:16

"Din cate am aflat, Steaua va mai aduce maine sau poimaine 2-3 jucatori. Pot sa intre in grupe, cel putin in Europa League, dar daca nu aduc jucatori de valoare, nu pot sa faca performanta. Il admir pe Mirel ca s-a bagat acum la Steaua, cand nu prea are echipa. Pe Stanciu sa-l lase sa joace. Daca il tot misca de colo, colo, o sa moara si el speranta. Cel mai bine sa il lase la mijloc, pe partea stanga, unde au jucat Tanase si Sanmartean. Acum nu mai au un talent pe acea parte, sa-l lase acolo pe Stanciu. Astra este principala contracandidata la titlu. Si Tg. Mures, daca nu se dezmembreaza", a spus Dumitru Dragomir la Dolce.

Fostul sef de la LPF considera ca Nicusor Stanciu va face un sezon bun la Steaua insa Becali trebuie sa faca transferuri daca vrea sa faca performanta.

Chiar daca a adus pana acum 6 jucatori, Steaua nu a impresionat prin mutarile facute. Cu exceptia lui Alcenat, care era considerat inca de anul trecut printre cei mai buni fundasi dreapta din tara, si a lui Muniru, care a venit de la CFR, stelistii s-au intarit cu jucatori de la echipe care au terminat sezonul in ultima parte a clasamentului.

Ofertele facute pentru jucatori cu cota au fost refuzate, Budescu, De Amorim, Hamza, Cernat sau Felgueiras neajungand in lotul Stelei din diferite motive financiare, fie ca a fost vorba de suma de transfer fie ca a fost vorba de salariul oferit jucatorilor.

Modifică setările cookies