"Steaua lui Becali e cea care a castigat Cupa Campionilor!" Fostul comandant CSA care vorbeste despre situatia reala a palmaresului

"Steaua lui Becali e cea care a castigat Cupa Campionilor!" Fostul comandant CSA care vorbeste despre situatia reala a palmaresului

Steaua joaca in exil si in 2016. Scandalul cu Talpan de e departe de sa se stinga.

Cristi Gatu, fostul comandant CSA, a vorbit in Evenimentul Zilei despre situatia reala a palmaresului Stelei.

Potrivit declaratiilor date de aceasta, actuala echipa a lui Gigi Becali este mostenitoarea reala a generatiei care a cucerit Cupa Campionilor in 1986.

"In 1998 am fost informati de FRF ca trebuie sa rupem legaturile cu MApN, pentru ca FIFA si UEFA interziceau ca echipele sa apartina de un minister."

"Eu m-am ocupat de tot ceea ce a insemnat aceasta rupere. Am infiintat o organizatie non-profit, AS FC Steaua Bucuresti, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durata nelimitata a stadionului."

"Presedinte trebuia sa fie Emerich Ienei, dar el a preferat sa ramana director tehnic la FRF. Astfel, l-am numit pe Viorel Paunescu, care era sponsor si apropiat de echipa."

"Eu sunt dezamagit de aceasta situatie. Steaua lui Gigi Becali este aceeasi care a fost tot timpul. Este aceeasi cu echipa care a castigat Cupa Campionilor. Nu stiu ce se urmareste acum. in plus, Armata nu are bani pentru a sustine echipa de fotbal", a spus Gatu in Evenimentul Zilei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA au aprobat vaccinul anti-Covid-19 al celor de la Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies