Steaua Ludogorets Liga 1

Steaua - Ludogorets: REVANSA! Steaua a ratat intentionat un penalty in semn de fair-play! Cat s-a terminat razboiul de la juniori

Razboiul dintre Steaua si Ludogorets si-a mai consumat astazi un episod. Pe 15 mai, bulgarii o asteapta pe Steaua la Razgrad.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 19:47
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 20:10

Steaua U15 a fost invinsa astazi de echipa similara a lui Ludogorets, scor 0-2, intr-un meci organizat ca o mini-revansa la noua luni distanta de la eliminarea dramatica din playoff-ul Ligii Campionilor.

Un moment special a avut loc in prima repriza, la scorul de 0-0, cand Steaua a primit gratuit o lovitura de la 11 metri. In semn de fair play, jucatorul Stelei a trimis intentionat mingea pe langa poarta.

Echipa Stelei, antrenata de Alin Dumitriu, sub coordonarea lui Massimo Pedrazzini, este asteptata la Razgrad pe 15 mai, cand fanii lui Ludogorets pot sarbatori un nou titlu de campioana dupa derby-ul cu Lokomotiv Sofia.

Va fi seara in care Ludogorets va inaugura si Peluza Cosmin Moti, ca un omagiu pentru eroul care a facut posibila calificarea istorica in grupele Ligii Campionilor. DETALII AICI

Modifică setările cookies