Steaua l-a DISTRUS! Ochirosii rateaza Champions League, dar ajunge in Italia! Ce fost antrenor din Liga I vrea sa-l imprumute!

Miercuri 29 Iunie 2011, 10:08

	Steaua l-a DISTRUS! Ochirosii rateaza Champions League, dar ajunge in Italia! Ce fost antrenor din Liga I vrea sa-l imprumute!

Are 22 de ani si nu-si mai revine dupa ce a petrecut 4 ani de cosmar in Ghencea. Acum nu mai are sanse sa isi indeplineasca visul: sa joace in Grupele Ligii.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Ochirosii a primit o veste care ar putea sa-l afecteze ingrozitor: Marius Stan vrea sa-l dea imprumut la un alt club.

Marius Stan spune ca Ochirosii nu a reusit sa se impuna la Otelul pentru ca psihic nu si-a revenit dupa cei 4 ani petrecuti in Ghencea. Dorinel nu l-a luat in cantonamentul din Olanda, iar acum urmeaza sa fie imprumutat, scrie ziarul Viata Libera din Galati. Are doua oferte. Una din Polonia si alta de la Modena, de la Cristiano Bergodi, din Serie B.

"Am discutat mult cu Ochirosii. Perioada aceea de pauza la Steaua i-a daunat mult, mai ales in planul moralului. Nu a demonstrat taria de caracter de care avem noi la echipa.", a spus Marius Stan la Sport.ro

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT