Steaua l-a descoperit pe noul Stanciu: "Mi s-a indeplinit un vis!" Cine este jucatorul care i-a impresionat pe stelisti

Steaua l-a descoperit pe noul Stanciu: "Mi s-a indeplinit un vis!" Cine este jucatorul care i-a impresionat pe stelisti

Pustiul a impresionat la un trial organizat de Steaua.

Steaua a organizat o selectie in Bucuresti iar unul dintre jucatorii care au impresionat a fost Andrei Rosu. Jucatorul celor de la Viitorul Santambru, crescut de acelasi antrenor ca Nicolae Stanciu, Alexandru Kalanyos, a fost remarcat de Titi Dumitru si va fi pastrat de Steaua, anunta Alba Sport.

Andrei Rosu a fost aproape de a ajunge la Timisoara in iarna, insa discutiile s-au amanat pentru vara iar Steaua este cea care profita. Tanarul jucator evolueaza pe postul de mijlocas si este nascut in februarie 2001.

„Este o experienta buna pentru mine. Au participat copii din toata tara. S-a organizat un meci scoala, am fost impartiti pe echipe, iar la final au fost alesi cei mai buni, sau cei care au impresionat cel mai mult, printre care m-am aflat si eu.

Saptamana viitoare o sa ma intorc la Steaua. Mi-au propus sa raman in curtea lor, urmand sa primesc cazare si sa fiu inscris la o scoala. Este un club mare, un alt nivel de pregatire si mi-as dori sa raman! De mic tin cu Steaua si acum mi s-a indeplinit un vis” a declarat Andrei Rosu, citat de AB Sport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies