Liga 1

Steaua isi poate pierde GRATIS cel mai bun om! Greseala facuta de stelisti cand au semnat contractul in vara

Stelistii nu au avut incredere in Arlauskis in vara si pot plati scump pentru acest lucru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 08:31
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 09:00

Arlauskis este cel mai bun jucator al Stelei in acest inceput de campionat. Portarul a fost decisiv atat in victoria cu Aalborg, avand 3 interventii fantastice la scorul de 0-0, cat si in cea cu Petrolul, cand a scos la cateva faze grele in victoria cu 3-2 a campioanei.

Lituanianul poate insa pleca gratis din Ghencea la vara. Steaua nu a avut incredere in el in vara, cand au semnat contractul, asa ca Arlauskis a parafat o intelegere pe un singur sezon, cu optiune pentru inca un sezon. Acesta a incasat si o prima substantiala, de 400.000 de euro, salariul sau anual fiind de 200.000 de euro.

Steaua incearca acum sa ii prelungeasca intelegerea, dupa ce a vazut ca Arlauskis nu a uitat sa apere in cei 4 ani petrecuti la Rubin Kazan, in care a aparat doar 7 meciuri, si vor sa ii prelungeasca intelegerea, insa agentul jucatorului a declarat ca are deja oferte pentru portarul Stelei.

"Steaua ne-a facut apropouri legate de prelungire. Nu sunt in tara, revin in scurt timp si ne asezam la masa negocierilor. Vedem ce se va intampla. Giedrius e acum la 70% din potential, cand va fi la 100% va fi chiar cel mai bun. Au aparut si cateva oferte interesante. Sa nu creada lumea ca ne-am folosit de Steaua. Vrem ca si clubul sa fie multumit, cum e si Arlauskis multumit de Steaua. Cantarim acum, vedem. Nu am ce sa spun acum, trebuie sa discutam. Telefoanele suna, dar Giedrius se simte foarte bine la Steaua, e familia lui. E iubit, apreciat, cum e normal sa fie", a spus Istrati la Look TV.
 

Modifică setările cookies