Steaua isi poate lua portar MILIONAR in locul lui Tatarusanu: "Sa-mi dea salariul de acum si vin!" Ce portar de Liga ar rezolva problema Stelei

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 13:18

	Steaua isi poate lua portar MILIONAR in locul lui Tatarusanu: "Sa-mi dea salariul de acum si vin!" Ce portar de Liga ar rezolva problema Stelei

► Maine, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro: Dosarul Transferurilor, episodul 66! Final de Dosar?

A plecat din Romania pe un salariu de 800.000 de euro. A facut milioane in 3 ani la rusi, iar acum nu ar exclude revenirea in Liga I. Lituanianul Arlauskis e deschis la discutii cu Steaua. Numai in conditiile financiare de la Rubin, insa. Arlauskis isi doreste ca ros-albastrii sa castige titlul.

"Cred ca Steaua e favorita. Mi-as dori sa castige Steaua, acolo e managerul pe care l-am avut si la Urziceni. In primul rand, pentru el vreau ca Steaua sa castige. Nu uit ca m-a ajutat sa devin jucator. Steaua este echipa cea mai mare si are cei mai multi suporteri. Principala adversara a Stelei va fi Petrolul. Si asta ramane in lupta, dar mi se pare cam devreme pentru ei.

As vrea sa mai joc in Romania, dar nu acum, ci mai incolo. Nu cred ca poate cineva sa-mi dea salariul pe care il am la Rubin. Pe viitor, daca o as fiu dorit, nu este exclus. Acum sper sa joc si eu mai mult, s-a schimbat si antrenorul si poate voi avea mai multe sanse", a spus Arlauskis la Digisport.

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies