"M-am opus pentru ca nu-mi imaginam Steaua altfel!" Cine n-a vrut transferul visat de toti stelistii

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 10:01

	"M-am opus pentru ca nu-mi imaginam Steaua altfel!" Cine n-a vrut transferul visat de toti stelistii

Becali a visat de 3 ani sa-l ia, acum poate in sfarsit sa se bucure!

Sanmartean s-a inteles cu Steaua si va semna pe un an si jumatate imediat dupa revenirea oficialilor lui FC Vaslui in tara. Managerul Stelei recunoaste ca s-a opus transferului, insa are si o explicatie pentru asta: nu si-a imaginat echipa fara Bourceanu si Pintilii titulari. Dupa ce Bourceanu a plecat la Trabzon, situatia s-a schimbat in Ghencea, anunta managerul.

"Situatia e sub control, Lucian a trecut vizita medicala, era oricum o formalitate. Va pleca sa-si aduca bagajele din Turcia, iar luni dimineata vin si conducatorii lui Fc Vaslui sa semnam actele. Avem o intelegere, suntem oameni de cuvant, nimic nu se mai poate intampla. Sanmartean va putea juca impotriva Concordiei. Reghe va decide daca joaca, daca sta pe banca. Gigi Becali isi indeplineste un vis cu acest transfer.

Eu am avut o opinie contra acestui transfer pentru ca nu mi-am imaginat Steaua fara Bourceanu si Pintilii, nu puteau sa lipseasca. Acum castigam la calitate, acuratete, aport ofensiv. Tare mi-e teama ca nu va exista niciun adversar care sa vina sa atace cu noi!", a spus managerul Stelei la Digisport.

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies