Steaua invata de la Viitorul! Negocieri de ultima ora pentru un fotbalist care va putea juca peste...5 ani in Liga I

Steaua invata de la Viitorul! Negocieri de ultima ora pentru un fotbalist care va putea juca peste...5 ani in Liga I

Citeste si - Comitetul Executiv: batalia de azi, castigata de Viitorul! Omologarea a fost amanata pentru 5 iunie, Steaua poate intra in criza de timp

Steaua a pierdut, cel putin pana la o eventuala decizie a TAS, care sa intoarca acest lucru, titlul in lupta cu Viitorul lui Hagi. Ros-albastrii au invatat, insa, ceva din aceasta batalie.

Pe langa transferurile pentru prima echipa, stelistii incearca in aceasta perioada sa-si asigure si viitorul. Dupa ce au creat cele mai bune conditii de antrenament la baza de pregatire de la Berceni, oficialii ros-albastri cauta sa aduca si tineri fotbalisti care sa se bucure de aceste conditii.

Steaua a organizat un trial in ultima saptamana, iar doi jucatori au impresionat, fiind deja obiectul unor negocieri.

Dupa ce l-au remarcat pe Andrei Rosu, de la Viitorul Sintimbru, stelistii vor sa-l transfere si pe Darius Trifu, in varsta de doar 13 ani, de la Unirea Alba Iulia.

Potrivit publicatiei ZiarulUnirea, din Alba Iulia, Trifu a marcat 4 goluri intr-o partida de verificare a juniorilor D din cele 8 inscrise de echipa sa. De asemenea, Trifu a dat si doua pase decisive, dar si o bara.

In aceste conditii, stelistii au demarat negocierile pentru pustiul nascut in 2004, dorind sa isi asigure serviciile sale pentru viitor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies