Steaua invata de la Viitorul! Negocieri de ultima ora pentru un fotbalist care va putea juca peste...5 ani in Liga I

Steaua invata de la Viitorul! Negocieri de ultima ora pentru un fotbalist care va putea juca peste...5 ani in Liga I

Citeste si - Comitetul Executiv: batalia de azi, castigata de Viitorul! Omologarea a fost amanata pentru 5 iunie, Steaua poate intra in criza de timp

Steaua a pierdut, cel putin pana la o eventuala decizie a TAS, care sa intoarca acest lucru, titlul in lupta cu Viitorul lui Hagi. Ros-albastrii au invatat, insa, ceva din aceasta batalie.

Pe langa transferurile pentru prima echipa, stelistii incearca in aceasta perioada sa-si asigure si viitorul. Dupa ce au creat cele mai bune conditii de antrenament la baza de pregatire de la Berceni, oficialii ros-albastri cauta sa aduca si tineri fotbalisti care sa se bucure de aceste conditii.

Steaua a organizat un trial in ultima saptamana, iar doi jucatori au impresionat, fiind deja obiectul unor negocieri.

Dupa ce l-au remarcat pe Andrei Rosu, de la Viitorul Sintimbru, stelistii vor sa-l transfere si pe Darius Trifu, in varsta de doar 13 ani, de la Unirea Alba Iulia.

Potrivit publicatiei ZiarulUnirea, din Alba Iulia, Trifu a marcat 4 goluri intr-o partida de verificare a juniorilor D din cele 8 inscrise de echipa sa. De asemenea, Trifu a dat si doua pase decisive, dar si o bara.

In aceste conditii, stelistii au demarat negocierile pentru pustiul nascut in 2004, dorind sa isi asigure serviciile sale pentru viitor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

DNA cere ridicarea imunității unui fost ministru, acuzat că a luat mită. Surse: Ar fi vorba de Bănicioiu
BRAT

Modifică setările cookies