Steaua in grupele Ligii, Becali, IN LIBERTATE! Avocatii patronului Stelei au un plan surpriza! Cand il pot scoate de la inchisoare:

Autor: Sport.ro
Duminica 18 August 2013, 09:14

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

In septembrie, Steaua poate fi in grupele Ligii Campionilor, iar Becali...in libertate. Procurorii acuzatori cer o pedeapsa mai mare pentru patronul Stelei, care executa in acest moment o condamnare de 3 ani si jumatate la inchisoare, insa avocatii omului de afaceri sustin ca pot transforma condamnarea intr-una cu suspendare.

Avocata lui Becali e sigura ca ii va indupleca pe judecatori si il poate scoate mai devreme de la inchisoare. Pana atunci, aceasta spune ca "Latifundiarul din Pipera" se concentreaza doar pe viitorul Stelei, echipa care este mai importanta acum chiar si decat familia.

"In primul rand se gandeste ce face Steaua, cum se descurca echipa. Steaua de astazi este o creatie a mintii, a indarjirii cu care Becali s-a luptat ca sa aiba cei mai buni jucatori", spune Paula Iacob, avocata stelistului.

Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT