Costel Galca Alexandru Matel Steaua Superliga

Steaua, in goana dupa un jucator de nationala! Meciul cu Stromsgodset a confirmat o problema pe care Galca e obligat sa o repare:

Steaua e obligata sa se intareasca pentru principalul obiectiv al acestui sezon. Mai sunt 5 meciuri pana la grupele Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iulie 2014, 12:53
Data actualizarii: Joi 17 Iulie 2014, 13:15

Steaua are nevoie de un fundas dreapta. Nu e o problema noua pentru stelisti, ci doar confirmata o data in plus de primul meci european al sezonului, cu Stromsgodset.

In absenta lui Gardos, Varela a facut cuplu de fundasi centrali cu Szukala, iar Cornel Rapa a fost trimis in flancul drept al defensivei.

Fostul jucator al Otelului a fost depasit in multe randuri de mijlocasii norvegieni, ceea ce inseamna ca Galca trebuie sa gaseasca o solutie pentru acest post, in vederea meciurilor cu adversari mai puternici din Europa.

Varela se simte bine ca fundas central si poate ramane om de baza in defensiva in cazul in care Gardos va pleca in aceasta vara.

SOLUTIA MATEL

In aceste conditii, Steaua se poate gandi din nou la Matel. Fundasul dreapta de la nationala a fost pe lista lui Reghe pe finalul sezonului trecut si au existat discutii intre conducerile cluburilor Steaua si Astra in vederea unui transfer.

Negocierile s-au oprit in momentul in care Dinu Gheorghe, presedintele clubului giurgiuvean, a anuntat ca "jucatorul este de vanzare... pentru 4 milioane de euro".

In ultima luna, situatia s-a schimbat, iar atitudinea conducerii Astrei ar putea fi alta, in conditiile in care Matel refuza sa se mai prezinte la antrenamentele lui Daniel Isaila, iar despre meciurile oficiale nici nu poate fi vorba.

Motivul scandalului? Contractul lui Matel a exipirat luna trecuta, dar, datorita unei clauze, clubul Astra a putut sa reinnoiasca intelegerea pe inca un an.

Jucatorul e suparat ca termenii noului contract nu sunt pe placul lui, in timp ce Dinu Gheorghe sustine ca salariul a fost marit dupa pretentiile lui Matel si ale impresarului sau.

2,2 milioane este cota lui Alexandru Matel (24) pe site-ul transfermarkt.de

Modifică setările cookies