CSU Craiova Rapid Superliga

Craiova, impartita dupa primul soc al sezonului! Editie.ro: "Clona si-a primit prima lectie de viata!" CSU cauta vinovatii!

CSU Craiova a pierdut primul meci al sezonului, in faza preliminara a Cupei Ligii, 0-1 cu Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iulie 2014, 11:38
Data actualizarii: Joi 17 Iulie 2014, 11:56

Proiectul CSU se bucura de sustinere financiara ca putine echipe din Liga I, iar jucatorii din Banie au salarii chiar si peste campionii de la Steaua.

Cu toate astea, CSU n-a reusit sa impresioneze deloc pe terenul Rapidului, in primul meci al sezonului, in fata unor jucatori care nu si-au mai primit salariile de mai bine de un an.

In Craiova, suporterii sunt impartiti, ca si presa locala. Editie.ro, publicatie detinuta de Adrian Mititelu, vorbeste cu un ton entuziasmat despre "prima lectie de viata primita de clona" si apreciaza atitudinea suporterilor giulesteni, care au contestat legitimitatea adversarei de ieri prin slogane de genul "Voi nu sunteti Stiinta".

Cealalta tabara, publicatia micapi.ro, vorbeste astazi despre "infrangerea insuportabila din Giulesti" si intreaba retoric "Cine isi asuma esecul?"

In deschiderea site-ului este explicatia data de antrenorul Jerry Gane pentru infrangerea din Cupa Ligii: "Rapid a avut noroc!"

Rapid s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Ligii, unde o va intalni pe Steaua, sambata, de la ora 21.00.

Modifică setările cookies