Steaua, echipa NATIONALA! Eroii lui Reghe pot sa bata un record INCREDIBIL cu Chelsea! Reactia la care nu se astepta NIMENI

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Februarie 2013, 23:35

Stelistii cumpara toate biletele puse la vanzare pe internet pentru meciul cu Chelsea.

Stelistii au facut noapte alba si, in 12 ore, au devorat 35 de mii de bilete. Azi s-au mai dat 7 mii. Au aparut deja speculantii. Pe internet se vand bilete la suprapret.

Chelsea va gasi un stadion arhiplin la Bucuresti. La cum se dau biletele, Steaua va stabili un nou record de audienta pe national arena. La Romania - Olanda au fost 53.329 de spectatori.
 
Multi au facut noapte alba sa cumpere bilete la Steaua - Chelsea ca sa le dea la suprapret. E plin internetul cu astfel de anunturi. Biletele de 60 de lei, de la peluze, se vand dublu.

Nici sefii Stelei nu se asteptau ca biletele sa se dea atat de rapid. Acum regreta ca n-au pus preturi mai mari. Oricum, Steaua va castiga mai mult decat la meciul cu Ajax.

Initial, stelistii au vrut sa vanda bilete si la case. S-au razgandit. Le dau pe toate pe internet. S-au vandut peste 40 de mii. Marele meci, Steaua - Chelsea va fi pe 7 martie, in direct la PRO TV.

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies