Steaua e ALL IN pentru Morutan! Cele 3 variante propuse de Becali pentru a-l aduce pe pustiul-MINUNE de la Botosani! Cat ofera

Steaua e ALL IN pentru Morutan! Cele 3 variante propuse de Becali pentru a-l aduce pe pustiul-MINUNE de la Botosani! Cat ofera

Cei de la Steaua incearca sa blocheze orice tentativa a altor cluburi de a-l transfera pe Morutan.

Telenovela "Morutan la Steaua" isi consuma un nou episod - mutarea parea imposibila dupa ce cei de la Botosani au anuntat ca doresc 2 milioane de euro in schimbul jucatorului de 18 ani, insa Gigi Becali nu renunta. Acesta incearca sa blocheze transferul jucatorului la alta echipa, dorindu-l inca din iarna, scrie Gazeta.

Astfel, Becali vine cu 3 variante pentru ca cei de la Botosani sa-l cedeze: prima propunere este ca Steaua sa plateasca 1 milion de euro acum, plus 10% dintr-un viitor transfer al jucatorului, afacere in genul celor facute cu Viitorul. Becali a cumparat ulterior si restul de procente pentru a primi suma integrala cand vor fi vanduti Nedelcu, Coman sau Tanase.

A doua propunere a lui Becali este similara - 800.000 de euro pe loc plus 20% dintr-un viitor transfer. Ultima varianta, mai putin probabila, este ca Steaua sa plateasca in iarna 700.000 de euro iar Morutan sa mai ramana pana in vara lui 2018 la Botosani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 20 aprilie. 2.931 cazuri noi și record de decese
BRAT
Modifică setările cookies