Steaua George Boroi Superliga

Steaua - CSA, dialogul surzilor! Boroi face un anunt surprinzator, lucrurile pot lua o intorsatura spectaculoasa

In timp ce oficialii Stelei se plang ca generalii nu sunt deschisi la negocieri, din tabara cealalta incep sa se auda mesaje de pace.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iulie 2015, 18:29
Data actualizarii: Miercuri 01 Iulie 2015, 21:05

Presedintele Clubului Sportiv, George Boroi, a anuntat astazi ca este deschis la negocieri si a lamurit problema numelui cu o explicatie surprinzatoare: "Nu avem cum sa interzicem numele "Steaua", pentru ca "steaua" este substantiv comun."

Boroi il contrazice pe Duckadam, cel care spunea in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport ca oamenii din tabara CSA nu sunt deschisi la discutii.

"Asa cum am fost permanent deschisi, eu spun inca o data ca suntem dispusi la dialog. Nu exclud posibilitatea ca in urmatoarele doua zile, inainte de a anunta clar ca ne-am asezat in pozitii diferite, sa ne revedem la masa tratativelor."

"Eu am spus de mult timp, brandul este "Steaua Bucuresti", iar "steaua" este substantiv comun. Nici CSA si nici alte entitati nu o sa poata sa interzica folosirea cuvantului "steaua". Dar "Steaua Bucuresti" apartine doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti.", a declarat George Boroi.

Citeste si: Peluza Sud, impotriva generalului Boroi: "De ce nu a facut nimic timp de un deceniu"

Modifică setările cookies