Steaua, atacata cu dinamovisti in prima etapa: Niculescu si Adrian Cristea, aproape de U Cluj!

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Iulie 2010, 08:29

Stelei i se pregateste ceva. Dinamovistii Claudiu Niculescu si Adrian Cristea isi fac bagajele pentru U Cluj, primul adversar al Stelei din campionat. Piturca l-a convins pe Becali sa le dea prime stelistilor - cate 2000 de euro vor lua Banel si compania, daca incep sezonul cu o victorie, saptamana viitoare cu U Cluj.

Steaua lui Bergodi a inceput sezonul trecut cu o victorie in deplasare, la Piatra Neamt. Steaua lui Piturca debuteaza tot in deplasare - da peste U Cluj, care isi ia dinamovisti s-o bata pe Steaua. Claudiu Niculescu va merge pana la urma la Cluj. Si nu e singurul.

"Mai avem inca doua transferuri de facut saptamana asta. Cu Claudiu Niculescu am vorbit astazi. E o decizie grea sa te muti din Bucuresti. Il doresc in continuare si pe Adrian Cristea si o sa incerc pana in septembrie ca sa il iau" a spus Florian Walter pentru ProTV si www.sport.ro.

Ca s-o bata pe Steaua, U Cluj i-a propus si lui Meme sa vina presedinte. Meme s-a dus la Cluj. Cu Urziceniul pentru Supercupa cu CFR Cluj, care e la PRO TV, duminica, de la 20.30.
 

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT