Steaua are solutia de rezerva, in cazul in care negocierile pentru Lemnaru nu se concretizeaza! Ce alt atacant din Liga I vrea:

Pandurii au refuzat oferta facuta de Steaua pentru Nicandro Breeveld, insa campionii nu se lasa. Vor sa il ia si pe olandez, si vor si un atacant.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 07:15
Data actualizarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 07:13

Doi dintr-o lovitura! Steaua vrea sa-i aduca de la Pandurii pe olandezul Breeveld si pe uriasul atacant lituanian Deyvidas Matulevicius. Pana acum, toate variantele pentru atactul Stelei au picat, fie ca a fost vorba de Rusescu, Yazalde sau Piovaccari.

Steaua poate ramane si fara singurul atacant, dupa ce Becali i-a cerut lui Keseru sa accepte un salariu mai mic. Fostul varf al lui Nantes castiga acum 300 de mii de euro.

Costel Galca, antrenorul ros-albastrilor, spune ca asteapta transferuri pentru a putea intari lotul si chiar a vorbit cu patronul. Din inchisoare, Gigi Becali i-a transmis insa ca trebuie sa califice echipa in grupele Ligii cu lotul actual. Abia apoi ii va aduce jucatori.

In capul listei se afla in acest moment Valentin Lemnaru, atacantul de 29 de ani al lui U Cluj, insa, in cazul in care negocierile nu se contretizeaza, stelistii au deja planul B. Acestia vor sa ia din nou jucatori de la Pandurii, dupa ce i-au mai luat pe Radut, Gabi Matei, Chiriches si Pintilii.

Petre Grigoras, antrenorul gorjenilor, anunta si el: "Orice jucator este de vanzare, asa cum au fost si Chiriches si Pintilii".

Campioana poate bifa insa o afacere si la capitolul plecari, Iasmin Latovlevici avand in acest moment oferte din Anglia si Olanda.

"E foarte bine ca are oferte, astea le-am si spus baietilor. Daca vor munci mult, vor ajunge la echipe bune, unde vor lua bani multi", spune si Costel Galca.

Modifică setările cookies