STEAUA ADUCE UN FUNDAS DIN SPANIA

GIGI BECALI TRAGE DE UN FUNDAS DE LA LEVANTE
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Mai 2007, 21:59
Data actualizarii: Vineri 18 Mai 2007, 21:59

Steaua cauta intariri pentru sistemul defensiv, iar Spania pare a fi cea mai apropiata piata de cumparaturi. Radio esport Valencia a anuntat ca Steaua l-a ofertat pe fundasul stanga Luis Manuel Rubiales de la Levante.

"Rubiales ar putea semna luni pentru Steaua Bucuresti. Romanii ii ofera un contract foarte avantajos din punct de vedere economic fundasului stanga, care are o oferta pentru trei sezoane de la Wolfsburg, din Germania, si doua propuneri similare celei de la Levante, de la o nou-promovata si de la alta echipa din Primera", scrie Radio esport Valencia.

Tot un contract pe 3 ani ofera si nemtii de la Wolfsburg, insa din punct de vedere financia, Steaua are o oferta mai avantajoasa. Agentul jucatorului, Gines Carvajal a spis ca "viitorul lui Luis Manuel Rubiales pare sa fie pe zi ce trece mai aproape de Romania. Steaua i-a oferit o eferta excelenta din punct de vedere economic, garantandu-i un contract pe trei ani."

Luis Manuel Rubiales are 29 de ani, 1.80 metri inaltime si 75 de kilograme. A mai jucat la Xerez, Lleida, Mallorca B si Guadix.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies