Liga 1

Steaua a schimbat din nou sistemul de joc! Solutia gasita de Radoi pentru resuscitarea lui Tade: "Am exersat doar 3 zile" 

Mirel Radoi cauta solutii pentru jocul Stelei, iar la Baia Mare a experimentat cu un nou sistem. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 16:22
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 16:23

Tade a fost din nou titular, iar atacantul adus de la CFR a reusit chiar sa si marcheze, insa a facut-o din penalty. Nicolae Dica sustine ca Steaua a folosit un sistem nou de joc, unul cu doi atacanti, Chipciu si Tade. Sistemul va fi testat si in meciurile urmatoare pentru ca atacul echipei sa dea randament mai bun.

"Ar putea sa fie o solutie pentru viitor, din acest motiv am schimbat si sistemul. Am zis sa jucam cu doi atacanti, pentru ca suferim in ultimii 25 de metri. Am vrut ca langa Alex Chipciu sa fie si Tade, pentru ca Tade poate sa dea un randament mai bun atunci cand are inca un coleg langa el.

N-am avut decat 3 zile de a antrena acest lucru si astazi am incercat sa jucam 4-4-2. Dar vom vedea meciurile urmatoare ce sistem vom folosi. Am jucat si 4-2-3-1 si 4-3-3, incercam sa vedem care este sistemul cel mai bun. Depinde si de adversar", a declarat Dica la Dolce. 

Modifică setările cookies