Steaua a reusit o super afacere! Noul STAR din Ghencea a costat de 50 de ori mai putin decat multe dintre vedete! Cat a platit clubul pentru Valceanu

Steaua a reusit o super afacere! Noul STAR din Ghencea a costat de 50 de ori mai putin decat multe dintre vedete! Cat a platit clubul pentru Valceanu

►Comenteaza Chelsea - Galatasaray LIVE cu Roberto Di Matteo! Pune-i intrebari AICI si #sharethesofa!

Steaua a platit 500.000 de euro pentru Nicolae Stanciu, 500.000 de euro pentru Gabriel Iancu, 650.000 de euro pentru Gabi Matei, 350.000 de euro pentru Alexandru Tarnovan si...33.000 de euro pentru Robert Valceanu, pustiul care l-a luat mintile suporterilor stelisti dupa reusita din meciul cu Gaz Metan.

Chiar daca nu a implinit inca 17 ani, Robert este de 11 ani in Ghencea. Clubul a platit in medie 3.000 de euro pe an pentru intretinerea jucatorului, potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor. Banii au fost consumati in general pentru echipamente, antrenori si deplasari.

Pustiul a reusit sa atraga atentia cluburilor europene, iar spaniolii de la Espanyol au facut chiar o oferta, insa parintii au hotarat ca e mai bine ca el sa ramana in tara. Din acel moment, clubul ii plateste 1.500 de euro lunar.

Cheltuielile in academiile de copii sunt mult mai utile decat transferurile "vedetelor" din Liga I. Spre exemplu, Mihai Costea, care nu a prins nici macar lotul pentru meciul cu Medias, a costat de 50 de ori mult decat Valceanu. Iar salariul este, de asemenea, mult mai mare decat al copilului, 11.000 de euro, fata de 1.5000 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies