Steaua a pornit razboiul in Liga I: "Incompetenti tolerati de FRF! E bataie de joc la adresa Stelei! Anul asta ramane in istorie!"

Steaua a pornit razboiul in Liga I: "Incompetenti tolerati de FRF! E bataie de joc la adresa Stelei! Anul asta ramane in istorie!"

La 24 de ore de la infrangerea cu Otelul Galati, Steaua ataca din nou arbitrajul in termeni extrem de duri.

Duckadam sustine ca cei de la CCA sunt "incmpetenti tolerati de FRF", iar Steaua traieste in acest retur "o bataie de joc".

La meciul cu Otelul, Steaua a acuzat ca nu a primit doua penaltyuri, iar primul gol al galatenilor a venit dupa o pozitie de offside a lui Cernat.

"Conducerea CCA este incompetenta si, din pacate, este tolerata de Federatie. Accept ca oricine poate gresi, dar ce s-a intamplat la Tg. Mures si ce s-a intamplat aseara, cu Otelul, este cu totul altceva. E o bataie de joc la adresa Stelei si a jucatorilor. Nu cred ca mai e vorba de incompetenta."

"Anul asta va ramane in istorie, pentru ca foarte multi si-au batut joc de acest club. Ni s-a luat stema, am fost dati afara din Ghencea pentru a doua oara consecutiv, arbitrajele sunt total impotriva Stelei... Incep sa-l inteleg pe Porumboiu, ce-a patit in urma cu doi-trei ani si il inteleg de ce s-a retras. E prea multa mizerie in fotbalul romanesc si prezic ca in urmatorii ani vom avea un fotbal de amatori", a declarat Duckadam la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Cum se rezolvă subiectele la Limba Română. Explicațiile profesoarei Cristina Tunegaru
BRAT
Modifică setările cookies