Reincarnare pe National Arena! Povestea necunoscuta a eroului Otelului din meciul cu Steaua, algerianul Jughurta Hamroun!

Reincarnare pe National Arena! Povestea necunoscuta a eroului Otelului din meciul cu Steaua, algerianul Jughurta Hamroun!

Citeste toata povestea aici.

Hamroun Jugurtha (26 de ani) a semnat cu Otelul Galati, un club aflat in insolventa, pana in vara. Iar duminica seara a fost una din zilele cele mai fericite ale carierei mijlocasului algerian: a marcat golul de 0-2 pe Arena Nationala, contra liderului Steaua. Ultima clasata a invins, in final, cu 2-1!

Coborat din muntii Atlas, din friguroasa urbe Bouzguen, Hamroun a plecat impreuna cu familia in Franta, pe cand avea doar sase ani, pentru o viata mai buna. Precum idolul sau, Zinedine Zidane, un algerian care a facut istorie in tricoul ”cocosilor”, a ales fotbalul. S-a format la academia lui Guingamp, apoi si-a luat zborul: a ajuns pe litoralul bulgaresc, la Cernomoret Burgas, ”cea mai buna perioada a carierei mele pana acum”, dupa cum marturiseste, a trecut in Turcia, unde a cunoscut fanatismul suporterilor de de la Karabukspor, si, in fine, a ajuns in Romania, la Otelul Galati.


Citeste mai mult pe www.sportnews.ro
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies