Steaua a pierdut titlul pentru ca a fost prea cald!? Stoichita: "E numai vina mea!"

Autor: Sport.ro
Marti 25 Mai 2010, 08:49
Steaua a pierdut titlul pentru ca a fost prea cald!? Stoichita: "E numai vina mea!"

ProSport / Meciul cu Timisoara i-a fost fatal lui Stoichita, care se gandeste acum la ce putea face ca sa evite dezastrul.

"La partida cu Timisoara (3 3), acolo s-a naruit totul. Timisoara n-a ajuns o repriza la poarta, apoi, la golurile luate, nici nu vreau sa imi mai aduc aminte cat ghinion am avut.

Si acum mai visez acel meci, ma gandesc la penalty-ul ala al lui Parpas, o fi fost, n-o fi fost?! Daca bateam, eram campioni!

Daca invingeam Timisoara, mergeam cu alt moral la Alba Iulia si nu mai pierdeam niciodata! Am gresit si eu, recunosc! A fost prea cald la acel meci, iar jucatorii nu erau obisnuiti.

Trebuia sa fac pe tot parcursul acelei saptamani antrenamente la ora jocului, insa eu faceam dimineata, ca sa nu-i omor. Toti gresim in viata, doar cine nu munceste nu greseste!

Aaaaa, sa nu imi mai aduc aminte de meciul de acasa cu Ceahlaul, cand am luat trei de la ultima clasata! Asa ceva nu se va mai intampla nici in o suta de ani. Ce goluri...

Lui Zapata ii da Vasilache cu mingea in cap, apoi intra in poarta, am avut nesansa cu carul. Asta a fost, ce sa facem acum? Capul sus, mergem inainte!" a declarat Mihai Stoichita in ProSport.

Citeste AICI tot interviul cu Mihai Stoichita

Stoichita va pleca mai mult ca sigur la Steaua, iar in locul sau va veni Piturca. Stoichita lasa in urma lui cativa jucatori talentati ce il pot ajuta pe fostul selectioner.

Ce spune Stoichita despre...
» Tineri
Fata de sezonul actual, in '97, cand am fost pe banca Stelei, atunci erau multi jucatori tineri si talentati

» Accidentati
Szekely ne-a lipsit foarte mult, dar in retur a aparut un alt jucator, Bogdan Stancu! S-a reinventat, a fost senzational

» Rezerve
Nu m-a dezamagit nimeni, absolut niciun jucator. Nici Baciu, nici Zapata, nici Tudose. Toti au fost excelenti, m-am simtit foarte bine alaturi de ei

» Viitorul Stelei
Lui Florentin Matei i-am dat un imbold, e un talent adevarat. Nu l-am luat prea tarziu la prima echipa, ci cand am considerat ca trebuie. E o perla adevarata
 

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT